Települések » Üröm » Szállás

Velocafe Apartmanház

2017.02.24
2017.02.24
Velocafe Apartmanház (apartmanház)
2096 Üröm, Dózsa György út 2/a.
Telefon: +36 70 603 3312
Részletek, szállásfoglalás
(szallashegyek.hu)
Leírás

Természetesen az apartmanházban is ötvöződik a történelem a mai korral. Az épület helyén egykor kőfaragó műhely működött egy régi sváb parasztházban, amely a helyi kőbányából szállított kőből, kézzel épült. Az építkezés során megtartottuk és felhasználtuk a régi épület bontásából a faragott köveket, és ez látható most külső burkolatként az új épület homlokzatán, valamint feltűnnek díszítő elemként a párkányokon a szobák belsejében is.

APARTMANOK

Az apartmanok az épület felső szintjén helyezkednek el, a belső udvarból közelíthetők meg. Stúdió: egy légterű, konyhasarokkal, 1 db franciaággyal, kihúzható kanapéval, zuhanyzós fürdőszobával. Apartman: hálószoba franciaággyal, amerikai konyhás nappalival, zuhanyzós fürdőszobával. Konyhák felszereltsége: mikrohullámú sütő, elektromos főzőlap, hűtő, mosogató, konyhai eszközök. WiFi a közösségi terekben.

Környezet: Az apartmanházhoz hatalmas belső udvar tartozik, melynek egy része zárt parkoló a vendégek részére, másik része növényekkel beültetett pihenő kert. A kert része, egy kőből épített fatüzeléses kemence és mellette szintén kőből rakott bográcsoló, vagy hússütő rész.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG

Budapestről nagyon könnyen megközelíthető az apartmanház. Tömegközlekedéssel: Budapest, Árpád hídi metrómegállónál kell felszállni a 840-es, Üröm-Pilisborosjenő, volánbuszra, majd leszállni Ürömön a Templom tér nevű megállónál. Ez Üröm központja. Az utazási idő kb.20 perc. Személygépkocsival: Két lehetőség is van. Első lehetőség: Budapestről a Pilisvörösvár felé vezető 10-es úton az Üröm, Pilisborosjenő, Budakalász lámpás elágazásig, ahol jobbra kell kanyarodni, és egyenesen haladni kb.2 km-t. Második lehetőség: M0-s autóúton a Megyeri hídon át Budakalászra, majd onnan Ürömre.

Lemondási feltételek

Az érkezési nap 10 órától a foglalás értékének 50 %-a a kötbér. Az érkezési nap 10 óráig a foglalás értékének 50 %-a a kötbér. Az érkezés előtti 1. napig kötbérmentesen lemondható.

Érkezés és távozás

Bejelentkezés: 14:00 - 20:00

Kijelentkezés: 10:00-ig

Összes férőhelyek és pótágyak száma

Összesen 9 fő, 2 apartmanban

Részletek, szállásfoglalás
(szallashegyek.hu)
Szobák
Stúdió (Stúdió)
Férőhely: 4
Stúdió: egy légterű, konyhasarokkal, 1 db franciaággyal, kihúzható kanapéval, zuhanyzós fürdőszobával.
Konyhák felszereltsége: mikrohullámú sütő, elektromos főzőlap, hűtő,  mosogató, konyhai eszközök.
Apartman (Apartman)
Férőhely: 4 fő + 1 fő pótágyon
Apartman: hálószoba franciaággyal, amerikai konyhás nappalival benne kihúzható kanapé, zuhanyzós fürdőszobával. 
Konyhák felszereltsége: mikrohullámú sütő, elektromos főzőlap, hűtő,  mosogató, konyhai eszközök.
Szolgáltatások
szolgáltatások:
kerthelyiség, grillezési lehetőség, bográcsozási lehetőség, WiFi, saját konyha, zárt parkoló
fizetés:
készpénz, átutalás
szabadidő:
asztalitenisz, túra, horgászás a közelben, lovaglás közelben
Programajánló