Települések » Szentendre » Szállás

Panni Pihenőház

2016.12.04
2016.12.04
Panni Pihenőház (vendégház)
2000 Szentendre, Céh u. 3.
Telefon: +36 70 603 3312
Részletek, szállásfoglalás
(szallashegyek.hu)
Leírás

Szép kert és az udvaron a gépkocsi parkolása megoldott! A szobák mind 2 ágyasak, egy szoba pótágyazható! Minden szobában van TV, parabola, hűtőszekrény, mikró, kávéfőző, teafőző, tányér, kés, kanál, villa és természetesen ágyhuzat és törölköző is van! Mindenkit szeretettel várunk kis pihenőházunkba, aki pihenni szeretne, vagy csak egy kicsit sétálni szeretne városunkban. Szentendrén sok látni való van! Itt van a Skanzen ami egész napos programot kínál! Múzeumok, éttermek várják a vendégeket! Az utca végén van egy CBA áruház és ott meg lehet vásárolni mindent, amire szükség lehet! Családunk nagyon rugalmas a vendégekkel és mindent meg tudunk beszélni, ami probléma lehet! Három percre van a buszmegálló, és busszal minden hová el tudnak menni a vendégek! Tehát mindenkit várunk, akár gyerekekkel. Programokra segíteni tudok a jegyek vásárlásában.

Lemondási feltételek

Az érkezési napon a foglalás értékének 20 %-a a kötbér. Az érkezési nap előtti 1. - 365. napon a foglalás értékének 20 %-a a kötbér.

Érkezés és távozás

Bejelentkezés: 14:00 - 18:00 Amennyiben később érkeznél, mint ahogy a szálláshely vendéget tud fogadni, kérjük, jelezd.

Kijelentkezés: 10:00-ig

Összes férőhelyek és pótágyak száma

7 fő, 3 szobában

Részletek, szállásfoglalás
(szallashegyek.hu)
Szobák
Franciaágyas szoba (Franciaágyas szoba)
Férőhely: 2

Közös fürdőszoba használat. Minden szobában van WiFi, TV, parabola, hűtőszekrény, mikró, kávéfőző, teafőző, tányér, kés, kanál, villa és természetesen ágyhuzat, törölköző. 

 

Háromágyas szoba (Kétágyas szoba pótággyal)
Férőhely: 2 fő + 1 fő pótágyon

Közös fürdőszoba használat. Minden szobában van WiFi, TV, parabola, hűtőszekrény, mikró, kávéfőző, teafőző, tányér, kés, kanál, villa és természetesen ágyhuzat, törölköző. 

3 szimpla ágy, egymás mellé tolható.

Kétágyas szoba (Kétágyas szoba)
Férőhely: 2

Közös fürdőszoba használat. Minden szobában van WiFi, TV, parabola, hűtőszekrény, mikró, kávéfőző, teafőző, tányér, kés, kanál, villa és természetesen ágyhuzat, törölköző. 

2 szimpla ágy, egymás mellé tolható.

Szolgáltatások
szolgáltatások:
kerthelyiség, grillezési lehetőség, bográcsozási lehetőség, WiFi, zárt parkoló, nagy füves terület, kert
fizetés:
készpénz, átutalás, MKB szépkártya, OTP szépkártya, KH szépkártya, szépkártya szabadidő zseb, szépkártya szállás zseb, szépkártya vendéglátás zseb
szabadidő:
túra, horgászás a közelben, lovaglás közelben, kerékpár kölcsönzés a közelben, vadászat közelben